#25 – Moderne far eller Curling skvat m. Carl-Mar Møller

Vi har sølvbryllup og Carl-Mar Møller er inviteret med som æresgæst. Vi diskuterer derfor, om vi er navlepillende curlingfædre, der fejer samtlige udfordringer og knaster væk fra vores børn eller om vi stresser vores børn i en grad, hvor vi traumatisere dem for livet. Hør hvorfor Vitus burde holdes i snor og hvorfor Alma har måtte forsvare sin slikkepind mod en angribende gås.

I nyt far farfronten anbefaler Jesper bøgerne Robuste børn af Per Shultz Jørgensen og Robust af Poul Lundgaard Back. Som begge giver deres take på at ”skabe” det robuste barn.

Vi kommer samtidigt med en anbefaling af Radio 24/7’s podcast: 24 spørgsmål til professoren, hvor specilt afsnittet – Forskningen begynder at afdække mænds indre verden, har fanget vores opmærksomhed. Her snakkes om nødvendigheden af at stresse børn, tro det eller ej.

Link:

John Locke, den 400 år gamle filosofiholdet engagerede far, kommer også forbi og giver sit besyv på blandt andet pottetræning og forklarer hvordan man som far etablerer sin autoritet uden at ty til (særlig meget) vold.

Sidst men ikke mindst kommer vi med ugens dadhack – børn og friluftliv, hvor Hr. Pølle blive introduceret for friluftlivet i Danmarks reneste sø.

Kort sagt, hvordan skaber vi de robuste/ stærke børn som alle vi fædre stræber efter?
Afspil

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *