#3 – Farkroppen ~ Fra drengetid til manddom

Overgangen fra hedonistisk livsnyder og Adonis-agtig påfuglehan til ansvarsfuld, gråmeleret familiefar er et spring ind i manddommen. Fyldt med ansvar og forpligtelser. Og kæmpestore flødekager åbenbart. Undersøgelser viser nemlig, at vi fædre i snit er væsentlig tungere og bredere om livet end de sorgløse, uskyldige og splejsede barnesjæle, ikke-fædrene.
Dagens afsnit af The FAR Side handler om, hvad der skete med vores i granit udhuggede overkroppe, da far-tjansen med ét slag pludselig umuliggjorde ethvert forsøg på at røre sig ud af flækken.
Heldigvis kan vi takke den amerikanske studine Elle Macpherson for at have opfundet det nye hotte kropsideal ”dad bod”, der ophøjer vores nye bløde kurver til genstand for alle kvinders savlende begær.
Det er tidens mode, kvinder, get used to it!
Men hvordan får du din egen dad bod lige som Leonardo DiCaprio? Og hvordan forener vi vores egoistiskebehov for sport og motion med familiens ve og vel? Vi giver dig tippene til, hvordan du trimmer topmaven ien presset hverdag, så du kan lege med dit barn uden at blive stakåndet.
Du får et hæsligt indblik i Christoffers og Jespers fortid som storforbrugere af Matas’ hud- og hårprodukter.
Derudover får du svar på, om Christoffer har fået sin nattesøvn. Er Jesper en fast klippe i havet eller en blævrende gelébudding? Hvorfor er Christoffer pludselig blevet bange for at dø?
Hvilke dirty moves vil Jesper anbefale til Sigurd Barrets Bjørnetime? Og hvorfor længtes Christoffer mod Bilka?

Afspil

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *