#8 – The Rom Special

I dagens rom tapas special gør vi status over vores første halvandet år som fædre. Vi har samtidig frivilligt indvilliget i at agere prøveklude for Lille John. Og nej, Lille John er ikke en sadist fra den lokale S/M-klub, men den gemytlige indehaver af vinbutikken Chas-E i Aarhus, som serverer ”fire af de frække” fra sit store romudvalg. Med andre ord, afsnit 8 bliver det hidtil vådeste, og hukommelsessvipsere og platte udtalelser kan og vil derfor forekomme.
Efter det fjerde glas rom, er lixtallet så lavt, at vi garanterer, at selv Donald Trump vil kunne følge med. På dansk.

For at råde bod på vores dalende åndsevner har vi inviteret gæster i studiet. Først og fremmest får vi ”hul igennem” til vores første ægte levende ”kød-og- blod”-lytter, Jesper Olesen, der har ”plantet flaget på Mars”.

Som faste lyttere vil vide, betyder det i The FAR Sides jargon at vove springet ud over afgrunden til barn nummer to. Jesper Olesen fortæller hudløst ærligt, om hvad der venter den far, der ikke forstår, hvornår legen er god.

Til sidst får vi besøg af Lille John himself, der giver sit bud den nyeste hotteste rom-trend og forklarer grunden til den stærke forbindelse – ja, nogen vil sige ubrydelige forbindelse – der opstår mellem en far og hans elskede – rom!

Afspil

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *