#7 – Opdragelsens svære kunst

Hvad har filmen Klovn at gøre med moderne opdragelse? Hvad betyder mandens krybdyrhjerne for vores rolle som opdragere? Er vi fædre mere tvivlende, usikre og flyvske i opdragelsen end mødrene? Og kan vi vende det til vores fordel? Hvordan får Jesper halvanden time til at gå med at putte sin søn? Og hvordan lærer han (altså Jespers søn) at holde op med at kradse og bide? Hjælpen fra Sigrid Riise er heldigvis nær.

Find ud af alt dette og meget mere i afsnit 7 – vores hidtil bedste (hvis vi selv skal sige det).

I dagens afsnit er vi flyttet ud af Jespers kolonihaves trygge rammer og ind i næringslivet: Vi befinder os med andre ord i katakomberne under Chas E, en af Aarhus’ ældste butikker bestyret af den elskelige vinhandler ”Lille John” (som vi har døbt ham).

Jespers og Christoffers børn har nu rundet halvandet år og er ved at udvikle humor. Vi undersøger, om det nu også er god humor, og giver nogle smagsprøver. Efter et lytteroprør er Far-o-meteret tilbage, og Christoffer sprænger skalaen. Hør hvorfor.

Vi får også besøg af den kontroversielle psykolog fra Vimmelskaftet, Finn Korsaa, der forklarer, hvordan vi mænd genvinder vores tabte mandlige myndighed og lærer at stå ved vores måde at opdrage på.

Afspil

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *