#6 – Underholdnings special Feat. The Morfars

Hvordan undgår man at den ugentlige hyggestund med Game of Thrones udvikler sig korporligt, fordi man ikke kan forklare kæresten forskellen på House Frey og House Bolton? Hvordan får man kvalitets-underholdning, når maraton-putte-ritualet kun efterlader åndsevner til at binge-watche Fear of the Walking Dead? Og går mødet mellem ananas og rom op i en højere enhed, eller bliver det den værste skuffelse siden Lord Christoffers England blev slået ud af EM?

I dagens afsnit strør vi om os med tips til underholdning til den travle far. Er du superheltefilm-freak, Netflixserie-hader eller dokumentarfilm-afficionado, så har vi tipsene til, som Donald Trump ville formulere det, at gøre dit liv ”great again”. Til at hjælpe os får vi besøg af de ”gæve geeks” Poul og Peter, underholdnings-junkierne fra podcasten The Morfars.

Dagens afsnit er for jer fædre, der sniger jer til et spil Hearthstone under putningen; ser gyserfilm for at få udløst fight-and- flight-responset; og søger afveksling fra familielivet i de ultra-maskuline universer fra Mad til Men og Sons of Anarchy.

Afspil

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *