#4 – Farsdags Special

Det er fars dag! Del afsnit 4 med en far, du kender. Du kan samtidig vinde dagens rom, blot ved at gætte de berømte far-filmreplikker og synes godt om vores Facebookside.

Det der skulle have været en næsegrus hyldest løber fuldstændig af sporet, da vi kommer til at pille ved forestillingen om faderen. Det klippefaste arkimediske punkt i en kaotisk verden viser sig at være en elefant, der balancerer på et korthus. En ”master of deception”, der ikke lader selve Houdini noget efter, og som pynter sig i lånte påfuglefjer.

I dagens anledning har vi inviteret en vordende ghanesisk far i studiet. Gad vide, hvordan det er at være far i Ghana? Sule Dintie fortæller os, hvad vi danske fædre kan lære af Ghana.

Og så kommer Jespers sip-test endelig til sin ret i dagens romsmagning, som ikke er for de sarte, da det simpelthen fyger med kropsvæsker. Altså billedligt talt.

Hør også Christoffers tre forslag til den perfekte fars dag-gave. Kodeordene er bacon. Og ølmave. Det har aldrig været mere behageligt at vedligeholde sin dad bod.

Desuden har vi fundet et par nye far-relaterede hjemmesider. http://swapkids.dk/, hvis du har delebørn, ogwww.viharbørn.dk, som får Jesper helt op i det røde felt.

Gå heller ikke glip af vores mest pinlige historier fra livet som far, hvor vi afslører, hvordan man fornærmer en mor fra spelt-segmentet mest muligt, hvad der sker når man glemmer babyalarmen, og hvordan en nervøs far på fødegangen fortolker ordene ”stik hovedet ned mellem benene”.

Afspil

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *