#2 – En Fars fødsel

– Al begyndelse er svær! I vores første afsnit skulle vi lige tale os ind på hinanden og på emnet – og det kan høres.  Hvis dette er dit første besøg på The FAR Side foreslår vi derfor, at du starter med et af de senere afsnit. Så kan du altid vende tilbage til afsnit 2, når du er blevet afhængig

Anyways her er Shownotes.

Far-o- meteret er i bund, men stemningen er i top, takket være masser af rom og Redbull i glasset. Ærøfærgen har lagt fra land til endnu et afsnit The FAR Side, der handler om tiden før, under og efter fødslen set fra den nye fars synspunkt.

Kun en ting er sikkert: There will be blood.

I afsnit 2 går vi på jagt efter klare svar på en række afgørende spørgsmål: Hvornår er det passende at bruge begrebet ”frossen grillkylling” om sit eget barn? (Aldrig nogensinde, red.) Stikker en jordemoder hele hånden op i kvindens underliv for at mærke, hvordan babyen vender? (Vi er stadig i tvivl.) Hvordan udmåles tilstanden af kvindens underliv efter slaget? (Grad 1-4) Præcis hvad er mandens rolle under fødslen? Græder rigtige mænd? Hvornår opstår farfølelsen? Hvad er en ”episiotomi”? Og hvor ondt gør den udmålt i en skala, vi mænd forstår? (Dvs mængden af golfbolde i urinrøret.)

Vi samler desuden op på første afsnits skæbne, lytternes reaktioner, og seneste nyt fra hjemmesiden og Facebook, hvor I bl.a. kan se, hvordan man beroliger en vrælende baby med ”toiletpapirmetoden”.

Afspil

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *